Glädjen i att hitta tyger och plagg, där resultatet blir så mycket bättre när de tycker om varandra

Jag går ofta runt i källaren på Kupan, där alla tyger och allt material finns. Samtidigt tar jag en lov i butiken för att se om det finns något plagg som skulle tycka om att bli redesignat. Jag skriver att det är plagget som vill det för ibland är det faktiskt som att det är plagget som hittar ett tyg, och så blir resultatet något helt nytt och vackert.

Jag kan ha sett alla tyger flera gånger och plaggen likaså och när jag letar passande färger och kvaliteter är det inte säkert att jag hittar något. Men så sker det roliga. Jag kommer på att en blus, som är lite oansenlig, kanske passar ihop med ett tyg jag sett tidigare, eller jag har en duk, en gardin, ett tyg och så hänger blusen eller skjortan, som passar där mitt framför mina ögon.

Det är skaparkraft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *