Kurs i redesign -vem lär vem?

I helgen hade vi inom redesigngruppen på Kupan en kurs i textilt återbruk. Sex damer kom med sina symaskiner och idéer till Tingshuset i Åmål för att genom Studieförbundet Vuxenskolan och oss redesigna under två dagar.

En av oss var ledare och vi andra deltog i mån av lust och tid. Och det gjorde vi, en ledare, sex deltagare och lika många hjälpledare.

Varför anordnade vi kursen? Ja vi blev tillfrågade av SV men också för att vi ville dela med oss av allt vi lärt oss och inspirera andra att arbeta vidare med redesign, enskilt eller i sin tur inspirera vidare.

Vad hände? Jo det hände men jag tror inte vi räknat med hur roligt och viktigt det här var för oss själva, som grupp och som inspiration att fortsätta med förnyad kraft och med nya idéer till oss. Ömsesidigheten är en skatt att vårda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *