win win win win

Jag syr för Röda Korsets räkning i redesigngruppen på Kupan i Åmål. Det är väldigt kreativt att få skapa och hitta på med inspiration tillsammans med tio andra medlemmar. Att få skapa utan krav och utan att bry mig om vad jag lägger min tid på eftersom jag har min pension och jag kan kravlöst sy det jag vill av alla tygskatter som lämnas in på Kupan. Det är mitt första win.

Sen hoppas jag kunden blir nöjd och köper en skapelse. Det är mitt anda win.

Att det viktigaste blir att påverka människor att tänka på vår miljö och konsumera färre nya plagg är ett fint tredje win.

Kunden blir också nöjd för att hen skänker pengar till Röda Korset. Det är mitt fjärde och minst lika viktiga win som de andra tre.

Det viktigaste som håller igång lågan och driver arbetet är ändå skaparkraften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *