skapande

Jag tycker om att sticka och har nu satt igång ett projekt där jag experimenterar med att sticka en bild. Jag har först tagit ett foto, som jag sedan målat och nu försöker jag göra en stickning av det hela.

Det är ett experiment som tar tid och jag provar mig fram för jag vet inte hur jag ska forma mönstret. Och jag vet inte vilka effekter det blir av olika sätt att mönstra eller byta färg. Det roar mig.

Nu gör jag bakstycket som jag först tänkte göra helt gult men sedan att jag skulle göra det i mönster men mera i enkla lutande ränder. Nu har jag kommit halvvägs och märker igen att jag fångas av själva experimentet. Jag lyckas inte hålla det enkelt. Jag måste prova det ena och det andra. Det måste vara genuint skapande. Jag vill bli färdig men stickningen vill prova mera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *